top of page
La nostra història.

DES DE 1980

Dígest Grup Mèdic és un grup privat d’empreses dedicat a l'assistència mèdica i la salut odontològica que neix ja fa 40 anys de la mà del

Dr. Joan Solé Sust. La clara visió estretègica, integrada i global en l'àmbit de la salut del Dr. Solé ha portat a Dígest a ser el grup d'dontologia i gestió mèdica d'èxit i de referència que és a dia d'avui. 

"TRADICIÓ, INNOVACIÓ I HUMANITZACIÓ"

L'ESSÈNCIA DE DÍGEST

Al 1980 neix Dígest com a clínica dental a Badalona. A poc a poc es va situant com a centre odontològic de confiança per a milers de pacients que aprecien una odontologia segura i propera. Uns anys després Dígest amplia el seus horitzons i es converteix en un centre d’especialitats mèdiques, on l’odontologia continua sent el puntal. Les seves instal·lacions avançades i modernes i els millors professionals fan que, amb els anys, el centre hagi d’ampliar la seu i per primera vegada es construeix un edifici sencer dedicat a la medicina privada a Badalona.

 

Aleshores Dígest es converteix en un grup de centres de referència, amb més de 30 especialitats mèdiques, més de 200 professionals, 13.000 visites mensuals en 3 centres mèdics, 2 centres de radiologia i 3 clíniques dentals a l’àrea del Barcelonès nord i el Maresme sud.

I

I

D

D

Esquina_Digest_Negro_Sin_Pintar (1).png
PNG_L_NEGRA_PINTADA.png
2-ENTRADA ODONTO I OFTALMO PNG.png

1980

1995

2011

2021

Tant és així que, degut a la seva trajectòria ascendent i sostinguda, el centre d’especialitats mèdiques i radiològiques, a excepció de les clíniques dentals, l’any 2019 s’integra al Grupo QuirónSalud. Actualment les dues entitats col·laboren en projectes de medicina privada i odontològica, com ara la propera obertura del primer hospital privat a la ciutat de Badalona. Un projecte pensat i creat pel dr. Solé i que el grup QuirónSalud ja està executant. 

 

L’odontologia ha estat sempre el fil conductor que ha portat Dígest a tenir una àmplia experiència en el sector de la medicina privada. Desde sempre Dígest ha estat una empresa de professionals odontòlegs, però avui també ens avala una llarguíssima trajectòria en gestió mèdica i sanitària que ens situa com a xarxa de clíniques dentals de confiança i ens permet entendre perfectament les necessitats dels nostres pacients.

 

Captura de Pantalla 2020-11-03 a les 22.

"ELS VALORS DE SEMPRE. LA TECNOLOGIA D'ARA"

La nostra llarga trajectòria, juntament amb els millors professionals, fa que siguem una xarxa de centres imprescindible en salut dental i odontològica. Comptem amb diferents espais completament equipats i moderns per poder oferir assistència i atenció integral, que és, en definitiva, el nostre principal objectiu. L’atenció mèdica global i coordinada que donem als nostres pacients va lligada a l’eficàcia en la gestió de la informació i a la cura en el tracte humà. La nostra filosofia de gestió es basa en la qualitat assistencial, en una metodologia de treball moderna i eficaç i en una tecnologia d’avantguarda, que són els elements imprescindibles per donar una assistència de primera qualitat als nostres pacients. Així, englobem totes les àrees de la pràctica mèdica i odontològica, diagnòstica, terapèutica, rehabilitadora i estètica.

Novs instalacions
2-ENTRADA ODONTO I OFTALMO PNG.png

DÍGEST

PASSAT. PRESENT. FUTUR

les noves

INSTAL·LACIONS

A Dígest continuem apostant pel que hem cregut fermament des de sempre: una odontologia de qualitat, amb la tecnologia més avançada i oferint el millor servei de manera segura als nostres pacients.

Volem continuar caminant amb tu, acompanyant-te generació rere generació, i és per això que ampliem i modernitzem les nostres instal·lacions al carrer Sant Ignasi de Loiola, just davant del centre mare. 

3-VESTÍBUL ENTRADA ODONTO I OFTALMO.png
8-ESPAI ESPERA 3 ODONTO.png
4-VESTÍBUL ENTRADA ODONTO I OFTALMO (2).png
5-VISIO ESPERES PB I P1.png
7-RECEPCIÓ ODONTOLOGIA.png
bottom of page